Spring naar content

David van Bodegom benoemd in Raad van Toezicht Omring en Vrijwaard

David van Bodegom (44) treedt toe tot de Raad van Toezicht van zorgorganisaties Omring en Vrijwaard. In het dagelijks leven is hij verouderingswetenschapper bij kennisinstituut Leyden Academy on Vitality and Ageing, waar hij leiding geeft aan de activiteiten die gaan over vitaliteit. Daarnaast is de heer Van Bodegom bijzonder hoogleraar ‘Vitaliteit in een verouderende populatie’ bij het Leids Universitair Medisch Centrum.

“Ik zie ernaar uit om bij te kunnen dragen aan het realiseren van de ambities van Omring en Vrijwaard. Een waardige oude dag, gezond en gelukkig ouder worden is immers van groot belang. We weten steeds meer over preventie en vitaliteit en ik deel mijn kennis daarover graag met de zorgprofessionals”, zo geeft de heer Van Bodegom aan.

Voorzitter van de Raad van Toezicht Anita Wydoodt: “We zijn blij met de komst van David en zijn kennis van de geneeskunde, inzicht in vitaliteit en de rol van de omgeving als het gaat over verouderen.”

Omring en Vrijwaard hebben samen al meer dan honderd jaar hun wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Wij zijn altijd in de buurt op het moment dat goede zorg of ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie. Zowel thuis als in een van onze 31 woonzorglocaties. Van Hoorn tot en met Texel. We regelen het met én voor u.

Meer informatie over de Raad van Toezicht van Omring en Vrijwaard vindt u op www.omring.nl/bestuur en www.vrijwaard.nl/over-vrijwaard/bestuur/.

Scroll naar boven
X