Spring naar content

Expositie ‘Sta stil bij kanker’

Vrijwel allemaal krijgen we direct of indirect te maken met kanker. Om stil te staan bij de impact van deze ziekte is in het Paviljoen van Toen van 1 tot en met 17 juni  2018 de expositie ‘Sta stil bij kanker te zien.’ De expositie is gratis te bezoeken en sluit aan bij het evenement Samenloop voor Hoop in het naastgelegen Timorpark op 9 en 10 juni. Naast de expositie zullen er ook diverse activiteiten plaatsvinden in het Paviljoen van Toen.

Doneer je haar voor het goede doel
Zo komen hier diverse kappers samen om te knippen voor het goede doel. Doneer je haar en help een ziek kind aan een mooie pruik. Deze activiteit vindt plaats op maandag 4 juni vanaf 14.30 uur in het Paviljoen van Toen.

Wil je jouw haar laten knippen voor het goede doel? Geef je dan op bij Marieke Boes, te bereiken op 06-
12986019 of per e-mail m.deboer@vrijwaard.nl.

Workshops en lezing
Verder zal Mieke van Twillert op donderdag 7 juni om 19.00 uur een workshop geven met als thema ‘een zorgeloze middag voor kinderen’.Op maandag 11 juni vindt om 19.00 uur een lezing plaats waarbij gestart wordt met wat informatie over het inloophuis. Aansluitend zal Tessa Konijn informatie geven over boezemkussens.

We sluiten de activiteiten af op donderdag 14 juni om 19.00 uur met een workshop ‘spelen met klanken’ van Gery Posch.

Meer informatie en aanmelden
Alle activiteiten zijn gratis en alleen voor de activiteit ’doneer je haar’ moet worden opgegeven. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Boes via 06-12986019 of per e-mail m.deboer@vrijwaard.nl.

Het Paviljoen van Toen ligt aan Borneolaan 1 in Den Helder en is op maandag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 16.30 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.30 uur.

Scroll naar boven
X