Spring naar content

Verslag vakantieweek clienten Ontmoetingscentrum De Soos

31 mei - 4 juni 2021

vakantieweek cliënten De Soos
optreden Renata de Boer

Het is zover, we gaan weer naar een vakantiewoning in Julianadorp met onze cliënten van het Ontmoetingscentrum De Soos. Rekening houdend met de coronabeperkingen ziet het er iets anders uit, maar niet getreurd we maken er weer iets leuks van.

Maandagmiddag maken we het vakantiehuis in Julianadorp gezellig voor onze gasten.

Op dinsdag om 10.00 uur zijn de cliënten op tijd voor de koffie. Het weer is ons goed gezind, de zon schijnt heerlijk dus lekker op het terras. Na de koffie hadden we een wedstrijd jeu de boules, waar een ieder erg fanatiek aan mee deed. Vandaag gaan we creatief aan de slag. We maken een schilderij met natuurlijke materialen, de verborgen talenten komen naar boven. Na een heerlijke lunch kwam Larissa in de warmte om toch nog even te bewegen op muziek, wel met een verfrissend windje op ons terras.

We hebben heerlijk gekookt, namelijk de Chinese Muur kwam ons uitgebreid buffet brengen. Diegene die een kilo teveel hadden gegeten konden deze er meteen weer aflopen door een heerlijke avondwandeling over het park. Daarna gingen onze cliënten weer naar huis.

 

creatief vakantieweek
vakantieweek De Soos - creatief

Woensdag was het weer een prachtige dag, dus koffie met wat lekkers stond klaar op het terras. Om onze creativiteit opnieuw te laten zien,  gingen we aan de slag met het op pimpen van de geschilderde flessen. Daarna stond er een heerlijke en uitgebreide  BBQ van Slagerij Kater op ons menu waar goed van gesmuld is. De bingo kon natuurlijk niet ontbreken, iedereen had prijs.  Voor de verkoeling van de vermoeide voeten was er nog tijd voor een heerlijk voetenbad.

Na een wandeling, heerlijke kom soep en lekkere broodjes en het laatste kopje koffie werd iedereen door onze chauffeurs weer naar huis gebracht.

BBQ van Slagerij Kater
barbecue vakantieweek De Soos
Relaxen vakantieweek
51665C58-3569-4BBF-9190-7EA3D4484527 (2)

Donderdag, net zoals de voorgaande dagen weer heerlijk om buiten koffie te drinken. Er kwam een nieuwe groep cliënten en daarom was er een nieuwe bingo om alle prijzen te verdelen. Als lunch een goede en uitgebreide high tea van Effe. Daarna was het heerlijk ontspannen tijdens een wellness-middag. Het leek wel een schoonheidssalon: haren, nagels en gezichtsmaskers, wat een verwennerij.

Vrijdag was alweer de laatste dag van deze heerlijke week. De chauffeur staat om 08.00 uur weer voor de deur om alles weer terug naar De Soos te brengen. Daar gaat het feest nog een dagje door met een heerlijke maaltijd. ‘s Middags konden de liefhebbers een dansje maken  op de muziek van Renate de Boer in de achtertuin van De Golfstroom.

Het was weer een onvergetelijke week en naar verluid heeft iedereen er weer erg van genoten. We bedanken een ieder die dit voor ons mogelijk  heeft gemaakt.

 

Met vriendelijke groet,

Priscilla de Jonghe, Carina Schulken, Gaby Izaksson en Elisabeth Bal
Ontmoetingscentrum De Soos

High tea vakantieweek
Scroll naar boven
X