Spring naar content

Onze missie en visie

Vrijwaard heeft als missie thuis in de samenleving te zijn. Fusiepartner Omring hanteert de missie ‘Samen de beste zorg dichtbij’. De missies ondersteunen elkaar in deze fase van de fusie: Door thuis in de samenleving te zijn, bieden we samen de beste zorg dichtbij.

De kernwaarden Eigen Regie, Positief, Samen en Vindingrijk sluiten hier nauw op aan en geven handvatten voor het dagelijks handelen.

Vrijwaard is thuis in de samenleving; in onze eigen regio Den Helder, bij mensen thuis of dicht bij huis. Dat zijn we met aandacht voor mensen, oog voor kwaliteit en passie voor ons vak. Wij geloven dat mensen zelf het beste weten wat ze willen en wat goed voor ze is en waar mogelijk zelf de regie nemen. Wij geloven dat zorg altijd kan worden afgestemd op de persoonlijke situatie, behoeften en mogelijkheden van mensen en hun omgeving, zo lang je er maar samen de schouders onder zet en vindingrijk bent. Medewerkers bij Vrijwaard zijn creatief, flexibel en oplossingsgericht en verlenen professionele en liefdevolle zorg, behandeling  en ondersteuning die aansluit bij de mensen en wensen van nu. Dat is de opdracht en overtuiging in de samenleving. Net als de ambitie om de zorg steeds weer te verbeteren, te vernieuwen en mee te laten groeien met cliënten en de ontwikkelingen in de maatschappij.

Scroll naar boven
X