Spring naar content
gzellig

Welzijn en ontmoeting

Welzijn en ontmoeting met anderen dragen bij aan uw levensgeluk. Daarom is Vrijwaard ook de organisatie waar van alles te doen en te beleven valt. Waar jong en oud elkaar treffen en iedereen welkom is. Voor een kopje koffie, activiteiten, een gezellig uitstapje of heerlijk eten. En dat kan op verschillende locaties in Den Helder, ook bij u in de buurt.

Wegens de coronamaatregelen zijn activiteiten en diensten van Vrijwaard mogelijk aangepast. Ga voor actuele informatie naar Vragen en antwoorden coronavirus.  U kunt ook mailen naar info@vrijwaard.nl of bellen naar 0223-680824 voor meer informatie.

 

Activiteiten Vrijwaard

Samenwerking met Stichting Gouden Dagen

Vrijwaard werkt samen met Stichting Gouden Dagen om een zo groot mogelijk bijdrage te kunnen leveren aan uw levensgeluk. Samen proberen wij wensen te vervullen. Daarbij krijgen wij hulp van lokale sponsoren, bedrijven, vrijwilligers, scholen, de gemeente of partnerorganisaties. Wij vinden namelijk dat een mens nooit te oud is om dromen werkelijkheid te zien worden. Hoe groot of klein deze ook zijn. Kijk voor meer informatie op www.goudendagen.nl

Scroll naar boven
X