Spring naar content

Kleinschalig en centraal wonen in Westhoek

Woont u graag in het centrum van Den Helder? Locatie Westhoek staat midden in het stadshart, met winkels, horecagelegenheden en Willemsoord naast de deur. 

Omring, Vrijwaard, locatie Westhoek

Westhoek - Zo woont u er

In Westhoek bestaan de appartementen uit een entree, woonkamer met keuken, een slaapkamer, badkamer en berging. Er is een gezamenlijk dakterras voor alle bewoners. Het atrium en het restaurant vormen het kloppende hart van Westhoek. Deze ruimtes zijn dé plekken voor gezellige activiteiten en ontmoetingen. Er worden hier bijvoorbeeld bewegingslessen en filmavonden gehouden. U treft hier andere bewoners uit Westhoek én uit de omgeving. In het restaurant wordt dagelijks in de namiddag gekookt volgens het frontcooking concept, dit bevalt de bewoners erg goed.  Voor vragen kunt u gerust binnenlopen of bellen.

 

Omring, Vrijwaard, locatie Westhoek

Wie kunnen hier wonen?

Omring, Vrijwaard, locatie Westhoek

Locatie Westhoek is geschikt voor mensen met een lichamelijke zorgvraag. Wilt u meer informatie ontvangen over wonen in Westhoek? Neem dan contact op met onze zorgconsulent via 0223 - 68 08 24 of mail naar zorgconsulent@vrijwaard.nl.

Meer informatie over wonen met zorg in Westhoek

Voor meer informatie over wonen, zorg en welzijn bij Vrijwaard kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent, bereikbaar via 0223-68 08 24 of zorgconsulent@vrijwaard.nl.

Omring, Vrijwaard, locatie Westhoek

Contactgegevens locatie Westhoek:

Westgracht 72K
1781 NH DEN HELDER
Telefoonnummer: 0223-54 08 05

Scroll naar boven
X