Spring naar content
wonen

Zelfstandig wonen met zorg en service

Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar wel met zorg en ondersteuning binnen handbereik? Dat kan op verschillende locaties van Vrijwaard waar u een eigen appartement heeft om fijn op uzelf te zijn. Op deze locaties huurt u uw woning rechtstreeks van verschillende woningbouwcorporaties. De zorg en service aan huis kunt u van Vrijwaard afnemen.

IMG_7018 Parkzicht met gevel

Zorg en ondersteuning altijd bereikbaar en dichtbij

Wanneer u zelfstandig woont bij Vrijwaard is professionele zorg niet 24 uur per dag aanwezig, maar wel altijd bereikbaar of dichtbij. Onze thuiszorgteams leveren zorg en ondersteuning die u nodig heeft, eventueel samen met uw mantelzorger(s). Zo kunt u zelfstandig wonen in een beschermde omgeving met privacy en veiligheid.

 

Thuiszorg bij zelfstandig wonen

Op de locatie voor zelfstandig wonen, biedt het thuiszorgteam van Vrijwaard 7 dagen per week 24 uur per dag verpleegkundige zorg. Mocht het (tijdelijk) niet lukken om zelf te douchen of aan te kleden, dan is het thuiszorgteam er ook voor uw persoonlijke verzorging.
Voor thuiszorg heeft u een indicatie nodig van onze wijkverpleegkundige, bereikbaar via telefoonnummer 0223-68 08 24.

Huishoudelijke ondersteuning

Als het moeilijker wordt om zelf uw woning schoon te houden, dan bieden we huishoudelijke ondersteuning via HulpThuis Vrijwaard. Een vast gezicht met oog voor u en uw situatie zorgt dan voor een schoon en opgeruimd huis.

Voor huishoudelijke ondersteuning heeft u een beschikking nodig van het WMO-loket van de gemeente Den Helder. U kunt de medewerkers van het loket bereiken via  14 0223.

Locatie Vrijwaard met zelfstandige woningen

Locatie De Golfstroom biedt zowel wonen met zorg als zelfstandig wonen. Wilt u meer weten over over zelfstandig wonen in De Golfstroom? Dan kunt u hieronder naar de betreffende locatie gaan.

 

Scroll naar boven
X