Spring naar content

De Golfstroom
IMG_6357 De Golfstroom - vanaf Baljuwstraat

De Golfstroom - zelfstandig wonen in De Schooten

Wooncomplex De Golfstroom vindt u in de wijk De Schooten, naast een grote vijver en het overdekte winkelcentrum Schooten Plaza. De Golfstroom is een locatie voor zowel zelfstandig wonen als wonen met zorg. Er zijn 94 aanleunwoningen in De Golfstroom en deze worden verhuurd door Woningstichting Den Helder. Het thuiszorgteam van Vrijwaard is altijd in de buurt voor verpleegkundige zorg, persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Zo bent u verzekerd van de zorg en ondersteuning die u nodig heeft.

Voorzieningen De Golfstroom

  • Het sfeervolle restaurant en ontmoetingscentrum De Soos. Hier kunt u dagelijks genieten van een verse en gezonde maaltijd. Verder is dit de plek voor leuke activiteiten voor bewoners en mensen uit de wijk.*
  • In de naastgelegen fitnessruimte kunt u als lid van de Vrienden van Vrijwaard op een laagdrempelige manier sporten.*
  • U kunt in De Golfstroom boodschappen doen, naar de kapper gaan of de pedicure bezoeken.
  • Op de begane grond is sinds 2017 een gezondheidscentrum gevestigd, zodat er nog meer voorzieningen binnen bereik liggen, zoals een apotheek, fysiotherapie en mondzorg.
  • Het overdekte winkelcentrum Schooten Plaza op loopafstand
  • Verschillende parken in de buurt voor een heerlijke wandeling

*wegens coronamaatregelen is de fitnessruimte vooralsnog gesloten en het restaurant alleen voor bewoners geopend

Huren via Woningstichting Den Helder

Voor vragen over verhuur van de appartementen in De Golfstroom verwijzen wij u graag naar Woningstichting Den Helder via www.wsdh.nl of 0223-677 677.

Zorg- en dienstverlening aanvragen bij Vrijwaard

Zodra u een appartement heeft gehuurd in De Golfstroom, kunt u de zorg- en dienstverlening van Vrijwaard aanvragen door ons te bellen op 0223-68 08 24. Uiteraard kunnen wij deze ook nu al bij u thuis leveren, kijk voor meer informatie op de pagina Thuiszorg.

 

vacature De Golfstroom

Contactgegevens De Golfstroom:

De Garst 3
1785 RK DEN HELDER
Telefoonnummer: 0223-54 08 00

Scroll naar boven
X