Spring naar content

Huishoudelijke ondersteuning

Een schoon en opgeruimd huis: dat is toch wel een van de belangrijkste levensbehoeften. Wanneer het moeilijker wordt om uw huis schoon te houden, dan kunnen de medewerkers van HulpThuis Vrijwaard u hierin ondersteunen. Voor een korte of langere periode. Met vertrouwde gezichten en persoonlijke aandacht.

Logo HulpThuis Vrijwaard

HulpThuis Vrijwaard voor huishoudelijke zorg

HulpThuis Vrijwaard biedt huishoudelijke ondersteuning en is een zelfstandige organisatie binnen Stichting Vrijwaard. In Den Helder zijn we dé organisatie die u thuis kan ondersteunen in onder meer huishoudelijke zorg. Op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Uiteraard maken wij met u goede afspraken. Wij dragen er aan bij dat u langer prettig in uw eigen, vertrouwde omgeving kan blijven wonen.

We werken nauw samen met Stichting Vrijwaard. Hierdoor kunnen we u als klant ook goed bedienen als u meer zorg nodig heeft.

Waarom HulpThuis Vrijwaard?

  • U ziet vaste gezichten met oog voor uw situatie, dat is onze kracht. Zo leren onze medewerkers u kennen en kunnen zij vroegtijdig signaleren wanneer u bijvoorbeeld aanvullende zorg nodig heeft.
  • Een constante hoge kwaliteit van onze medewerkers
  • Wij zijn altijd bereikbaar en dichtbij. Zo kunnen we snel hulp bieden en schakelen als het nodig is.
HulpThuis Vrijwaard

De verschillende diensten van HulpThuis Vrijwaard

  • Huishoudelijke zorg met een beschikking
    U kunt huishoudelijke zorg aanvragen bij het zorgloket van de gemeente Den Helder, via 140223. Hier geeft u aan dat er huishoudelijke zorg gewenst is. De gemeente zal bij u op huisbezoek komen of het telefonisch bespreken. De beschikking wordt dan afgegeven bij Hulp Thuis Vrijwaard.
  • Particuliere huishoudelijke zorg
    Heeft u geen beschikking? Ook dan kunt u huishoudelijke zorg afnemen bij HulpThuis Vrijwaard.

Kosten

Voor huishoudelijke ondersteuning heeft u een beschikking nodig van het WMO-loket van de gemeente Den Helder. Zij geven een indicatie van het aantal uren en de vorm die het beste bij uw situatie past.  De kosten gaan via het CAK, meer informatie vindt u via www.cak.nl of u belt 0800-1925.

Contact

U kunt altijd contact opnemen met manager Jill Kabel op 0223 - 68 08 24 of j.kabel@vrijwaard.nl

HulpThuis Vrijwaard
Bernhardplein 76D
1781 HK Den Helder
0223 – 68 08 24

Scroll naar boven
X