Spring naar content

Personenalarmering

Uw eigen huis. Een heerlijke veilige plaats waar u zelfstandig woont. Maar wat als u plotseling valt? Of als u niet lekker wordt? U heeft uw telefoon niet altijd bij de hand. Met Omring Personenalarmering kunt u altijd snel en eenvoudig hulp inschakelen als u dat nodig heeft. Gewoon met één druk op de knop. Zo kunt u plezierig en veilig thuis blijven wonen.

Voordelen personenalarmering

  • 24 per dag, 7 dagen per week professionele hulp 
  • In noodsituaties bent u met een druk op de knop verzekerd van hulp. 
  • U hoeft familie, vrienden of buren niet te belasten. 

Personenalarmering aanvragen

Klik hier voor meer informatie.

Welke vormen van Personenalarmering zijn er?

Wij regelen de Personenalarmering samen met Omring en CSI Service. Zo kunnen wij aan u de beste alarmering aanbieden. Via Omring regelt u personenalarmering en CSI Service zal de apparatuur voor personenalarmering bij u thuis plaatsen.

U kunt kiezen uit twee soorten Personenalarmering Basis of Flexibel:

1. Personenalarmering Basis

Bij Personenalarmering Basis maakt u gebruik van vaste apparatuur die is aangesloten via de vaste telefoonlijn. Belangrijk is dat u binnen twee meter van uw telefoonaansluiting een stopcontact heeft. Hier wordt de apparatuur voor personenalarmering op geïnstalleerd. Een medewerker van CSI Service komt bij u langs om alles te regelen.

2. Personenalarmering Flexibel

Niet iedereen heeft een vaste telefoonaansluiting in de woning. Personenalarmering Flexibel werkt met behulp van GSM-technologie. Dit apparaat werkt ook in geval van een stroomstoring en kan overal in de woning worden geplaatst.

Personenalarmering Flexibel maakt gebruikt van een speciale Simkaart die niet verbonden is aan een vaste provider, maar die op alle providers werkt. Zo grijpt u niet mis in een alarmsituatie en beschikt u altijd over de beste verbinding. Een medewerker van CSI Service komt bij u langs om alles te regelen.

Vrijwaard biedt Personenalarmering aan in samenwerking met Omring. 

Personenalarmering aanvragen

Klik hier voor meer informatie.

Scroll naar boven
X